Friday, 8 June 2012

TABLET PHONE ALTERNATIF TERBAIK KINI DI PASARAN!!

Jika kita amati, terdapat banyak sekali tablet Android yang terdapat di pasaran kini selain Samsung Galaxy dan Apple Ipad..Ia membuatkan kita rambang mata untuk memilih malah keliru untuk menilai mana yang terbaik untuk di beli..Kalau ada pun mesti tablet tu tak boleh digunakan untuk calling atau semata mata sebagai tablet pc sahaja...

Sama seperti Tablet PC 7" Android Popular di review entri yang saya buat sebelum ini cuma semata mata sebagai tablet pc yang biasa..Saya bukan mengatakan bahawa tablet pc ini tidak berkualiti cuma ada lebih baiknya kalau ia di lengkapkan dengan fungsi calling juga supaya menjadi alternatif terbaik selain Galaxy tab atau Ipad...


BERITA BAIK!!

Ya,, kerana dalam entri kali ini saya sekali lagi membuat review untuk Tablet Phone..Supaya senang untuk anda membuat perbandingan atau mencari produk terbaik dan alternatif bijak selain Samsung Galaxy tab...


Produk yang saya maksudkan itu ialah....

Melodyworld Tabulus 7' Android Phone


Biar saya menerangkan secara terperinci mengenai tablet phone android ini kepada anda...


1) Bagaimana rupa produk ini?


Tablet phone ini cuma bersaiz 7"..Maknanya kecil dan mudah di bawah kemana juga!!Hebat!!

Cantik Dan Menarik


Kegunaan Setiap Bahagian Pada Tablet Phone

Butang Home Yang Bersinar





2)Fungsi Dan Keupayaan Tablet Phone Ini

Rupanya juga sudah cukup menarik perhatian para pengguna tablet di Malaysia ini...Tapi bukan itu sahaja saya akan terus menerangkan mengenai fungsinya pula...

-Tablet ini menggunakan applikasi Adroind Froyo 2.2...Dekat je dengan Samsungkan?
-Saiz adalah 7"
-Memori dalaman sebanyak 4G (Boleh tambah memori kad)
-Kamera 1.3 mp
-Terdapat USB port tambahan

Itu merupakan ciri ciri binaan asas tablet ini mari kita lihat lagi keupayaan tambahan lain...Memang berkualiti..

-Menggunakan dan menyokong perisian Flash Player 10.1 (terkini tu)
-Boleh sokong pula software kerja dan hiburan seperti
        -Facebook
        -Twitter
        -Skype
        -Google Mail
        -Microsoft Office (Word, Excel ,Powerpoint)
        -Youtube
-Menyokong Huawei Broadband 3G
-Support wireless
-Calling, Video calling!!


Itu sudah cukup untuk mencairkan para pembeli tablet phone ini.Selain itu tablet phone ini juga boleh support video bermacam format seperti di bawah ini...


-AVI/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD Format)/ VOB (DVD Format) /PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/3GP/MPG dan macam macam lagi!!
-Audio format---->FLAC/MP3/APE/WMV/WAV


Kualiti Video HD




Selain itu permainan video juga merupakan perkara wajib dan sememangnya mampu di support oleh tablet ini..Permainan juga dalam HD!!! Anda boleh lihat senarai game yang di sokong!!

Demam Angry Bird!!


Game Adventure


Pin Ball HD!!


Kalau saya nak cerita,,Sampai besok pun takkan habis lah cerita ni...haha...so saya sarankan anda sendiri mencuba dan melihat kehebatan produk ini...Member saya ada beli satu so itu yang saya gembira membuar review mengenainya...

DIMANA NAK BELI??

Satu soalan yang baik...Anda kalau berminat boleh melawat di sini ---->Gajet Hebat

Sebap kawan saya beli dari sana...Serius kool...Harga pun memang tak membunuh..Berbaloi...Sekitar RM 400 ke 450 je!!!!!!

Murah tu!!

Kira oklah kan??Dengan harga murah macam tu masih mempunyai fungsi hebat seperti Samsung Galaxy...So,,tunggu apa lagi...Ini adalah produk wajib untuk anda memiliki!!!


P/S Saya pun nak satu!!!Bilalah dapat ney??




6 komen dan caci maki:

Nurul Nadia
10 June 2012 at 03:14

murah jgk....
berbaloi2...design pun cntik2

gnesop poseng
10 June 2012 at 06:54

baik simpan duit beli yg betul2 nyer cam samsung tab.. :)
2g.. slow tenet sbb guna gprs..

profmie
10 June 2012 at 07:30

pehh..smart jg model ni..tp skngni nk simpn duit bli samsung tab...hehee

fiqah hamed
10 June 2012 at 23:55

boleh tahan harganya..smart pun smart... (:

SITI NADZIRAH :)
12 June 2012 at 09:59

warrenty berape lame?? feed back kat page kite er :)

sharil said...
12 June 2012 at 18:07

ko uda beli ka bos?

Post a Comment